Return to site


Kuinka muuttaa Google-salasanaa noudattamalla helppoja ohjeita?

Google on nimi, joka ei tarvitse tarkennettua ohjeistusta, koska se on osa päivittäistä elämäämme, koska me kaikki käytämme päivittäin tietyn hakukoneen erinomaisia useita palveluita. Kuitenkin riippumatta siitä, kuinka usein käytät samaa hakupalvelua, jossain vaiheessa saatat kohdata häiriöitä ja virheitä, jotka ammattihenkilön on korjattava. Käyttäjien yleisimmin esiin nostama kysymys on, miten ihminen voi vaihtaa Google-salasanan noudattamalla helppoja ohjeita. Oletko vaivautunut myös samasta ongelmasta tai jokin muu tiliisi liittyvä huolenaihe saa sinut huolestuttavaksi? Sitten sinun tarvitsee vain lukea tämä informatiivinen blogi päästäksesi eroon siitä.

Vaiheet Google-salasanan vaihtamiseksi noudattamalla seuraavia helppoja ohjeita: -

  • Ensinnäkin sinun on avattava Google-tilisi millä tahansa valitsemallasi selaimella toimittamalla salaiset käyttöoikeustiedot.
  • Laitteen asetussovelluksessa on napsautettava nimeä Google ja sitten vaihtoehtoa, joka tunnetaan nimellä Google-tilisi hallinta.
  • Sitten näet suojausvaihtoehdon näytölläsi. Siellä on tekstikenttä "kirjautumalla sisään Googleen" alla nimeltä salasana.
  • Viimeinkin joudut korvaamaan vanhan salasanasi uudella ja tallentamaan muutokset prosessin lopettamiseksi.

Nämä ovat vinkkejä Google-salasanan vaihtamiseen noudattamalla helppoja ohjeita. Jos haluat lisätietoja kaikista tiliisi liittyvistä huolenaiheista, ota rohkeasti yhteyttä Google yhteystiedot valtuutettujen teknikkojen kanssa. Voit helposti ottaa meihin yhteyttä live-keskustelujen, puheluiden ja sähköpostien kautta. Ymmärrämme täysin, että rahat ja aika pitävät suurta merkitystä, siksi käsittelemme ongelmaasi aina etusijalla. Joten älä ole paniikkissa ja nauti vaivatonta palvelua heti, kun olet antanut meille luettelon ongelmasi alueesta. Sinun tarvitsee vain olla vuorovaikutuksessa kanssamme mukavuusvyöhykkeesi mukaan.

Alkuperäinen lähde

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly